Nätverk för tidigare konferensdeltagare

Du som varit med förr...

AGSLO driver ett nätverk för alla som deltagit i en s.k. grupp-relationskonferens i AGSLOs eller någon annan organisations regi. Det kan vara från konferenser i Sverige eller utomlands. Det gäller även kortare konferenser anordnade inom olika utbildningar vid universitet och högskolor.

Nätverkets syfte är att fungera som ett forum för erfarenhetsutbyte kopplat till tidigare upplevelser på en eller flera grupprelationskonferenser. Det handlar om att både pröva och kanske byta tankegångar och perspektiv. Nätverket arbetar processinriktat för att gemensamt stärka och möjliggöra eget och andras lärande och kompetensutveckling. Tanken är att deltagarna ska kunna hjälpa varandra undersöka erfarenheter gjorda såväl i arbetet som i livet i övrigt. Allt mot bakgrund av de konferensupplevelser man haft.  

Innehållet bygger på deltagarnas egna bidrag, men kan innehåller inslag av t.ex.”storytelling” som underlag för diskussioner om ledarskap och grupputveckling. Vi prövar olika metoder i arbetet med presenterade bidrag, frågeställningar och dilemman. Självklart kan såväl deltagare som ledningen av nätverket bidra med metoder och arbetssätt för det gemensamma arbetet.

Alla deltagare skall ha erfarenhet av att ha deltagit i någon grupprelationskonferens eller liknande. En ömsesidig sekretessöverenskommelse upprättas för att du som deltagare ska kunna dela dina erfarenheter trygg om att det som delas stannar inom nätverket.  

Erbjudandet avser 4 heldagsmöten per år. I priset ingår förutom förmiddags- och eftermiddagskaffe även lunch samt kostnad för lokaler och ev. material.

Pris: 10 000:- / år + moms
Plats: Centralt i Stockholm
Anmälan: med e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Deltagare antas i anmälningsordning.
Frågor: Vi svarar gärna på frågor om nätverket både på mail och telefon.

 

Bengt Guvå   

Liv Hök

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

0703653851

0708143677

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button