AGSLO bjuder in till grupprelationskonferens i maj 2017

 

Identitet, Tillhörighet och Engagemang

 

Vem är jag när jag arbetar? Är jag den jag vill vara eller får jag en annan identitet? Var hör jag till och var vill jag höra till? Känner jag mig engagerad och energisk, eller upplever jag att mitt sammanhang begränsar och dränerar mig? Deltar jag i flera olika sammanhang, där själva skiftet är givande, eller kanske slitsamt? Hur finner jag tillhörigheter där jag kan känna mig närvarande och engagerad, och som samtidigt ger möjligheter till växt, utveckling och stimulans?

 

arbetsbilder2 page001

Roller, uppgifter och sammanhang tenderar idag att vara allt mer skiftande och komplexa, med omväxlande och nya krav, samarbetspartners och förutsättningar. Frågor om identitet, tillhörighet och engagemang blir ofta svåra att hantera och fulla av motsättningar och spänningar.

Arbetskonferensen ger dig en unik möjlighet att i samarbete med andra genom ett erfarenhetsbaserat lärande utforska frågor kring Identitet, Tillhörighet och Engagemang. Vi undersöker dessa teman genom de processer som utvecklar sig mellan deltagare och konferensledning. Perspektivet växlar mellan utforskande och reflekterande kring det som sker mellan individer, mellan individ och grupp, och det som sker mellan och inom grupper. Konferensen har plats till mellan 22 och 32 deltagare.

 

För vem?

Konferensen vänder sig till dig som arbetar som chef, ledare eller medarbetare i en större eller mindre organisation, och som vill fördjupa din förståelse för den dynamik som utvecklas i och formar sociala system som till exempel organisationer.

Läs mer om vad grupprelationskonferenser är här!

Konferensen ingår som en central del i en kurs inom specialistutbildningen för psykologer. Läs mer om kursen här.

 

Konferensledning

Konferensledare: Magnus Larsson, leg psykolog, docent, lektor vid Copenhagen Business School, Danmark. Biträdande konferensledare: Petra Bovide, leg logoped, biträdande verksamhetschef, Region Skåne. Administratör: Malin Nygren, PTP-psykolog, organisationskonsult.

 

Tid

17-20 maj 2017.

 

Plats

Konferensen genomförs i internatform på LjungbergsGården, Tynningö (Stockholms skärgård, norr om Gustavsberg).

 

Pris

Konferensavgiften är 20 000 kr plus moms (25 000 kr inklusive moms). Avgiften inkluderar logi, måltider, kaffe/te.

För studenter på högskoleutbildning finns 5 platser till priset 5000 kr plus moms (6250 kr inklusive moms). För de som var deltagare på AGSLO:s grupprelationskonferens 2011 eller 2015 finns ett speciellt erbjudande att delta till reducerat pris.

AGSLO avsätter ett belopp för bidrag till konferensavgiften i särskilda fall (gäller ej om du ansöker om studentpris). Du ansöker om reducerad avgift via ett formulär här. Ansökningstiden för reducerad avgift är förlängd till den 30 april.

 

Anmälan

Anmälan till konferensen görs via ett formulär här (klicka här). Anmälan är bindande.  Anmälningstiden är förlängd till den 30 april.

Vid återbud senast den 1/3 2017 återbetalas konferensavgiften förutom en administrativ avgift på 1 000 kr. 

 

Frågor om konferensen

Klicka här för att skicka ett meddelande till konferensadministratören.

 

pdf AGSLO Broschyr konf2017 ver3 (1.40 MB) OBS! Uppdaterad broschyr

pdf Flyer konferens 2017 (79 KB)

 

ljungbergsgarden